Her har vi prøvd å samle alle de mest vanlige spørsmålene på én side.

Hvis du har et spørsmål som vi ikke har svart på her, ta gjerne kontakt med oss i chatten og vi vil svare så raskt som mulig. Eller om du ønsker kan du sende en e-post til hei@seaber.no.

Hva følger med i esken?

Når du mottar Seaber Boatfinder vil du finne alt du trenger for å montere og ta den i bruk.

Dette inkluderer:

• ·Sporingsenheten (inkludert festeanordning).
  • ·Kom-i-gang guide

Hvordan og hvor monteres systemet?

Monteringen av enheten er gjort på noen minutter uavhenig av hvilken båttype du og montering du har valgt. Anbefaling til plassering finner du i brukerveiledningen og i appen.

Hvor lenge varer batteriet?

Ved normal bruk vil batteriet vare i 2 år. Du blir varslet i appen når det er på tide å bestille en ny batteripakke, og disse kan du selv bytte.

Informasjon om om hvordan du gjør dette finner du i brukerveiledningen og i appen.

Nye batterier kan du bestille i webshopen.

Hvorfor må jeg registere betalingsinformasjon på nytt?

Når du kjøper sporingsenheten er abonnementet de første 12 månedene gratis. Deretter koster det enten 99,- pr måned eller 998,- pr år. For at det skal være lettere å gi bort en sporingsenhet til et familiemedlem eller noen andre heldige er det ingen kobling mellom kjøpet av sporingsenheten og abonnementet, derfor må denne informasjonen legges inn på nytt.

Følger det med sim-kort?

Ja, et aktivt sim-kort er allerede lagt inn i enheten når du mottar den.

Hvor ofte rapporterer sporingsenheten?

Så lenge sporingsenheten ikke registrerer noen bevegelse eller endring i plassering vil den daglig rapportere inn sin lokasjon. Om sporingsenheten registrerer bevegelse vil du få en melding om dette og du vil kunne se dens posisjonen i kartet, eller merke den savnet. Den vil deretter rapportere sin posisjon igjen når den ligger i ro.

Trekker systemet strøm fra båtbatteriet?

Nei, denne modellen gjør ikke det. Skriv deg gjerne opp på nyhetsbrevet vårt for å motta en e-post når vi lanserer nye modeller.

Hvilke(t) GSM nett brukes?

Vi bruker Telia sitt GSM-nett.

Er det bindingstid?

Du binder deg for 12 måneder av gangen, uavhengig av om du

Kan jeg stoppe eller pause abonnementet?

Nei. I skrivende stund kan du ikke gjøre det. Når du kjøper Seaber Boatfinder så inkluderer vi et års abonnement til redusert pris.

Vi jobber kontinuerlig med produktet og det kan hende at en slik funksjon kommer i fremtiden. Hold deg oppdatert på hva som skjer ved å følge oss på Facebook, og meld deg på vårt nyhetsbrev.

Passer systemet til min båt?

Alle båter og båttyper kan ta i bruk Seaber Boatfinder.

Finnes appen til både iPhone og Android?

Ja.

Hvordan blir jeg varslet?

Du blir varslet via en push-melding til din telefon når båten beveger seg.