Du har mottatt nytt batteri til din Boatfinder og skal bytte dette. I denne artikkelen finner du en steg for steg guide til hvordan du gjør det.

• Åpne de fire skruene (1-4) som holder lokket på plass.

• Bruk noe av plast for å lirke lokket opp ved å bruke en av de to (5) åpningspunktene på hver langside.

• Skru enheten av (OFF)

• Ta ut ledningen til batteriet

• Bruk noe av plast for å løsne batteriet fra kretskortet, deretter kan du bruke fingrene for å rive det løst.

• Erstatt det gamle batteriet med det nye.

• Sett det på samme plass som det gamle og koble til ledningen til batteriet igjen.

• Skru på enheten (ON).

• Fest lokket og de fire skruene.

Merk: Husk å resirkulere batteriet på en forsvarlig måte. Ta kontakt om du har spørsmålet til dette eller selve batteriskiftet.