De fleste nettbrett som iPad og Samsung sine nettbrett bruker en form for GPS som heter A-GPS (Assisted GPS). Dette betyr at disse enhetene bruker GSM-tårn og WIFI som informasjonskilder for å raskere finne ut hvor du befinner deg i verden.

Når enheten ikke har SIM-kort vil enheten bruke lenger tid på å finne ut hvor du befinner deg og derfor vil du oppleve en forsinkelse i hvor du befinner deg i kartet kontra hvor du ser at du selv er.

Det er flere mulige løsninger på dette. Den helt klare løsningen er å velge et nettbrett med simkort i, om du allerede har kjøpt en enhet kan du kjøpe eksterne GPS-enheter som er raskere med å få nok data til å kunne finne en mer presis lokasjon.

Har du flere spørsmål rundt dette?

Ta gjerne kontakt med oss i chatten så skal vi hjelpe deg så godt vi kan! 🛥