Hva innebærer det å være en #SeaberPilot

Vi  søker alltid flere båteiere som vil være med som piloter og teste ut nye versjoner av Seaber-appen og ikke minst også nye Boatfinder-produkter.

"Med-utviklere"

Alle brukere som blir med oss som «med utviklere» har en unik  være med å foreslå ny funksjonalitet, gi tilbakemeldinger og stemme frem funksjonene vi planlegger fremover. Slik kan vi sammen få ett så godt og anvendbart produkt som mulig som vil være med å gjøre båtlivet tryggere og mer sosialt.

Si din mening

For å si din mening kan du bruke funksjonene i appen, chatte med oss her eller på seaber.no, du kan sende oss e-poster og ikke minst kan du via produktportalen vår være med å styre hvilken retning skuta vår skal ta.

Om Seaber App

Seaber er en løsning for et tryggere og morsommere båtliv, for å få til dette trenger vi å få så mange brukere som mulig. Derfor håper vi at du også ønsker å bli med oss å prøve ut appen vår.

I Seaber App kan du nå:

• Benytte sjøkart fra Kartverket (norske farvann).
  • Legge til venner, sende meldinger til en eller flere i grupper.
  • Be om hjelp fra andre Seaber brukere.
  • Få hjelp fra andre Seaber brukere.
  • Legge til din(e) båt(er).
  • Bli varslet om båten din flytter seg (krever Boatfinder)
  • Meld båten din savnet og få hjelp fra andre Seaber brukere til å finne den igjen (krever Boatfinder)

Her kan du se hva vi planlegger av funksjoner fremover.

Vil du være med å bygge båtlivets beste digitale samfunn?
Bli en #SeaberPilot idag og last ned appen!

Om Boatfinder

Om du blir med som #SeaberPilot vil du i tillegg til å være blant de første i landet som får prøve Seaber Boatfinder og kan være med på å utvikle spennende, nye tjenester og funksjoner.

Vi kjører jevnlig ut nye funksjoner, ber om ærlige tilbakemeldinger, og videreutvikler tjenesten basert på disse innspillene. Du får rett og slett muligheten til å være en del av et utvidet Seaber-team.

Dette høres kanskje skummelt ut, men det er også en trygghet for deg. Vi ønsker å være en del av tjenestetilbyderne til båtfolk i lang tid fremover, og vi ønsker derfor å spille på lag med dere, kundene våre.

Med Seaber Boatfinder kan du nå:

• Se nåværende posisjon på sporingsenheten.
  • Se tid siden forrige oppdatering og temperatur hvor Boatfinderen er plassert.
  • Bli varslet når båten beveger seg.
  • Melde båten din savnet og få hjelp fra andre Seaber-brukere til å finne den igjen.

Her kan du se hvilke funksjoner som kommer og være med å stemme frem funksjoner DU synes er viktig.