Hva innebærer det å være en #SeaberPilot

Vi søker flere båteiere til vårt produkt Boatfinder som vil være pilotkunder til en introduksjonspris og samtidig ønsker vi at så mange brukere som mulig laster ned appen vår gratis-app fra App Store eller Play Store og blir med oss på sjøen.

"Med-utviklere"

Alle kunder og brukere blir med oss som «med utviklere» og vil kunne være med å foreslå ny funksjonalitet, gi tilbakemeldinger og stemme frem funksjonene vi planlegger fremover. Slik kan vi sammen få ett så godt og anvendbart produkt som mulig som vil være med å gjøre båtlivet tryggere og mer sosialt.

Si din mening

For å si din mening kan du bruke funksjonene i appen, chatte med oss her eller på seaber.no, du kan sende oss e-poster og ikke minst kan du via produktportalen vår være med å styre hvilken retning skuta vår skal ta.

Om Seaber App

Seaber er en løsning for et tryggere og morsommere båtliv, for å få til dette trenger vi å få så mange brukere som mulig. Derfor håper vi at du også ønsker å bli med oss å prøve ut appen vår.

I Seaber App kan du nå:

• Benytte sjøkart fra Kartverket (norske farvann).
  • Legge til venner, sende meldinger til en eller flere i grupper.
  • Be om hjelp fra andre Seaber brukere.
  • Få hjelp fra andre Seaber brukere.
  • Legge til din(e) båt(er).
  • Bli varslet om båten din flytter seg (krever Boatfinder)
  • Meld båten din savnet og få hjelp fra andre Seaber brukere til å finne den igjen (krever Boatfinder)

Her kan du se hva vi planlegger av funksjoner fremover.

Vil du være med å bygge båtlivets beste digitale samfunn?
Bli en #SeaberPilot idag og last ned appen!

Om Boatfinder

Om du blir med som #SeaberPilot vil du i tillegg til å være blant de første i landet som får prøve Seaber Boatfinder og kan være med på å utvikle spennende, nye tjenester og funksjoner.

Vi kjører jevnlig ut nye funksjoner, ber om ærlige tilbakemeldinger, og videreutvikler tjenesten basert på disse innspillene. Du får rett og slett muligheten til å være en del av et utvidet Seaber-team.

Dette høres kanskje skummelt ut, men det er også en trygghet for deg. Vi ønsker å være en del av tjenestetilbyderne til båtfolk i lang tid fremover, og vi ønsker derfor å spille på lag med dere, kundene våre.

Med Seaber Boatfinder kan du nå:

• Se nåværende posisjon på sporingsenheten.
  • Bli varslet når båten beveger seg.
  • Melde båten din savnet og få hjelp fra andre Seaber-brukere til å finne den igjen.

Her kan du se hvilke funksjoner som kommer og være med å stemme frem funksjoner DU synes er viktig.

Klar for å bli med oss på reisen? Da kan du bestille din Boatfinder enhet nå.