Du har akkurat mottatt din Boatfinder og det er på tide å aktivere den. Det første du må gjøre er å slå den på.

Når du har gjort det kan du følge denne beskrivelsen for å parre enheten med appen.

Vi har to versjoner av Boatfinder pr nå. Det er hhv SE505 og SE500.

Velg hvilken versjon du har ved å klikke på bildet nedenfor:

SE505 - Klikk her for "kom i gang" guiden til denne enheten.

Klikk her for å se hvordan du skrur på GLSE505

SE500 - Klikk her for "kom i gang" guiden til denne enheten.

Om du allerede har slått på enheten så kan du gå videre for å legge denne enheten til en av dine båter.

Har du noen flere spørsmål så ta kontakt med oss på chatten eller send oss en e-post på hei@seaber.no! :) 🛥