Normalt sett vil det ikke være behov for å restarte din Boatfinder fysisk, men om du har fått beskjed fra support at vi ønsker at du slår av og på din Boatfinder er det slik du gjør det:

1. Finn frem en passende stjerneskrutrekker. Fjern de fire skruene som holder lokket på plass.
  1. Langs de to langsidene finner du åpninger for å åpne lokket. Pass på at du ikke skader kantene når du gjør dette siden det kan føre til at vann og fukt trenger inn i enheten.
  2. Når lokket er fjernet kan du lokalisere av/på-bryteren som vist på bildet.

1. Sett den til OFF og la den være avslått i 15 sekunder.
  2. Sett den til ON, og vent til enheten blinker blått, grønt og rødt (som vist i bildet) før du skrur på lokket igjen. Pass på at du trykker lokket helt inn til du hører at den klikker på plass før du skrur det fast.

Har du noen flere spørsmål så ta kontakt med oss på chatten eller send oss en e-post på hei@seaber.no! :) 🛥