Du har akkurat mottatt din Boatfinder og det er på tide å aktivere den. Det første du må gjøre er å slå den på.

Når du har gjort det kan du følge denne beskrivelsen for å parre enheten med appen.

Slå på Boatfinder:

• Lokket er ikke skrudd fast når du mottar enheten. Så dette kan du enkelt vippe opp. Langs de to langsidene finner du åpninger for å åpne lokket. Pass på at du ikke skader kantene når du gjør dette siden det kan føre til at vann og fukt trenger inn i enheten.
  • Når lokket er fjernet kan du lokalisere av/på-bryteren som vist på bildet.
  • Sett den til ON, og vent til statuslampene våkner (som vist i bildet) før du skrur på lokket igjen. Pass på at du trykker lokket helt inn til du hører at den klikker på plass før du skrur det fast.
  • Du kan feste lokket med de fire skruene som følger med.

Har du noen flere spørsmål så ta kontakt med oss på chatten eller send oss en e-post på hei@seaber.no! :) 🛥

Nå kan du gå videre til legge denne enheten til en av dine båter.