Vi går her utifra at du allerede har opprettet en bruker og at du har lagt til minst en båt

Slik legger du til din Boatfinder:

1. For å legge til din første Boatfinder klikker du på menyen øverst i kart-visningen og velger "Mine Boatfinders".
  2. Trykk deretter på "Legg til" og bruk kameraet på telefonen din til å skanne QR-koden på enheten. Tips: Du kan også skrive inn IMEI-koden som er skrevet på etiketten. Trykk på Lagre.
  3. Velg "Legg til nytt abonnement"
  4. Fra listen som kom
  5. mer opp markerer du "Seaber Datapakke" og fyller inn betalingsinformasjon. NB: Alle Boatfinder-kunder har 12 måneder data inkludert så du betaler ikke noe før det er gått ett år.
  6. Når du har lagt inn all nødvendig informasjon så trykker du på "Start Abonnement"

Boatfinderen er nå aktivert, datapakken er lagt til og du kan legge Boatfinderen til på den båten du ønsker å spore.

For å gjøre dette går du via menyen til "Mine Båter", trykk på "Rediger" og deretter "Velg Boatfinder". Velg enheten du la til i de foregående stegene og trykk på "Lagre".

Om sporingsenheten allerede har rapporteret sin lokasjon vil du kunne se den på hovedkartet, og du kan også se båten i et kart-utsnitt når du går inn i "Mine Båter".

Slik:

Les mer om hvordan Boatfinder rapporterer sin lokasjon her.

Spørsmål? Trykk på chatteikonet på denne siden eller send oss en e-post på hei@seaber.no