Før du begynner

Boatfinderen kommer avslått og du må selv slå den på. Når den slås på første gang vil den sende en rapport med posisjonen sin. Om du slår den på før du legger den til i appen vil den ikke dukke opp i kartet før den merker bevegelse eller når den vekkes neste dag for å sjekke posisjonen sin.

Tips: For å tvinge enheten til å sende sin posisjon kan du holde den i bevegelse i ca 30 sekunder.

Les mer om hvordan Boatfinder lever her.

Les også: "Slik lager du en Seaber-bruker" og "Slik legger du til en båt".

Slik legger du til din Boatfinder:

• For å legge til din første Boatfinder klikker du på menyen øverst i kart-visningen og velger "Mine Båter".
  • Gå inn på en av båtene du allerede har lagt til, eller lag en ny. Finn feltet for IMEI og bruk kameraet på telefonen din til å skanne QR-koden på enheten.

Tips: Du kan også skrive inn IMEI-koden som er skrevet på etiketten.

• Trykk deretter på Fullfør.

Boatfinderen er nå lagt til i profilen din, og du kan legge Boatfinderen i båten du ønsker å spore.

Mini-kartet i Mine Båter blir nå aktivert og du kan enkelt se en oversikt over dine båter.

Plassering i båten

Når dette er gjort er det på tide å plassere Boatfinderen i båten. Det er noen forbehold med hvor i båten du kan plassere denne enheten, men du finner en god forklaring på det her.

Spørsmål? Trykk på chatteikonet på denne siden eller send oss en e-post på hei@seaber.no