Vi har forsøkt å gjøre det så enkelt som mulig å komme i gang med Seaber og derfor er det også veldig lett å lage seg en bruker.

Når du åpner appen for første gang får kan du velge mellom å logge direkte inn med Facebook eller du kan opprette en bruker med e-post ved å velge "Registrer deg nå".

Om du velger å registrere en bruker med e-post vil du motta en bekreftelse pr e-post som du må klikke på en link i for å aktivere din konto.

NB: Om du ikke mottar denne e-posten kan du sjekke om den er havnet i søppelpost.

Når du har opprettet brukeren din er du klar til å komme i gang med å bruke Seaber.