Vi har forsøkt å gjøre det så enkelt som mulig å komme i gang med Seaber og derfor er det også veldig lett å lage seg en bruker.

Når du åpner appen for første gang får kan du velge mellom å logge direkte inn med Facebook eller du kan opprette en bruker med e-post ved å velge "Registrer deg nå".

Når du har opprettet brukeren din er du klar til å komme i gang med å bruke Seaber.

Har du problemer? Ta gjerne kontakt med oss på chatten her eller via hei@seaber.no :)