Hei!

Vi har nettopp publisert en ny versjon av Seaber App til Play Store og App Store.

Hva er nytt?

• Oppdatert visning av båter. Nå får du kjappere oversikt over hvor båten din befinner seg ved å gå inn i "Mine Båter".
  • Vi har også endret ikonet på Boatfinder slik at den er lettere å skille fra ditt eget ikon.
  • Det er nå en retningsindikator på ditt ikon som bruker kompasset i mobilen / nettbrettet og selve kartet vil rotere basert på fartsretning.
  • Vi har lagt til verifisering av telefonnummer om man først har laget en konto med e-post, og deretter velger å logge inn via Facebook.

I tillegg har vi gjort masse feilrettinger "under panseret".

Din mening er viktig for oss

Vi ønsker å bygge en løsning for båtfolket på deres premisser, derfor er deres tilbakemeldinger så viktige for oss! Og vi er like glad for ris som for ros. Ikke nøl med å ta kontakt med oss, for å fortelle oss om hva du mener mangler, eller som kunne vært gjort på en bedre måte.

Du kan komme i kontakt med oss ved å:

Vi har mange nye funksjoner planlagt og kommer til å legge disse ut på produktportalen fortløpende fremover!

Til neste gang!

Med vennlig hilsen,
Team Seaber