Som standard er vi alle synlige når vi velger å sette oss som seilende. På denne måten fungerer Seaber-appen som en "AIS for småbåter".

For de du ikke kjenner, det vil si de du ikke har lagt til som venner i appen så vises du kun som et anonymt båt-ikon. Slik som dette:

For dine venner vises du med profilbildet du valgte eller med dine initialer.  Slik som dette:

Men om du ønsker å være skjult for å besøke din hemmelige fiskeplass eller av andre grunner ønsker å være anonym så har du muligheten til å være det. For å skjule deg for alle andre i kartet så må du først sette deg som seilende og deretter trykke på knappen for å skjule deg i kartet. Den finner du her:

Husk at dette må du gjøre for hver tur hvor du ønsker å være usynlig i kartet.

MERK: Om du har en Boatfinder i båten så er den kun synlig for deg og ingen andre.

Har du noen spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss i chatten, vi er klare til å ta imot dine forslag, spørsmål og ønsker!