For å kunne vise deg din posisjon i kartet må Seaber ha stedstjenester aktivert.

For å slå det på må du gjøre følgende:

1. Gå til Innstillinger > Personvern > Stedstjenester.
  2. Påse at Stedstjenester er slått på.

Ikke nøl med å ta kontakt om du har noen spørsmål til dette!

Stedstjenester på "Alltid"

For å kunne vise posisjonen din til dine venner også når du legger telefonen i lommen må Seaber App "alltid" ha tilgang til stedstjenester.

Slik gjør du:

1. Gå til Innstillinger > Personvern > Stedstjenester.
  2. Påse at Stedstjenester er slått på.
  3. Rull ned på skjermen til du finner Seaber
  4. Sett "Tillat Stedstilgang" til "Alltid"

Så lenge du er aktivt seilende i Seaber App så vil Seaber nå kunne vise din posisjon.

Les også: Slik tar vi vare på dine data

Du kan nå oss via chatten i appen eller på vår hjemmeside www.seaber.no. Du kan også sende oss en e-post på hei@seaber.no!